Welkom

In onze winkel kunt je terecht voor alles wat je voor je scooter nodig hebt. Ons team bestaat uit Kay(leerling-monteur), Ellen (verkoop en advies), Jeffrey (1e monteur), Joël (leerling-monteur) en Rob en Kathleen van Dijk, die al meer dan 10 jaar de winkel en werkplaats runnen. Wij kunnen je uiteraard informeren en adviseren over de nieuwste producten.
Op onze website vind je alle informatie over merken scooters, je kunt een reparatieverzoek indienen, ons 2e hands aanbod bekijken of online nieuwe scooters bekijken en bestellen.
Wanneer je scooter een onderhoudsbeurt nodig heeft of er een reparatie nodig is, ons professionele team zal je hierbij helpen.
Veel kijk en natuurlijk rijplezier !

Het TWC van Dijk team

Wij zijn GESLOTEN woensdag 27 april Koningsdag en donderdag 5 mei Bevrijdingsdag

Tank GEEN E10 meer

Wat zijn de verschillen tussen E10 en E5 en welke tank je het beste met je scooter? Voorheen waren dit de Euro95 (=E10) en Euro98 (=E5)
E10 is door de tijd heen (voornamelijk de laatste jaren) erg in kwaliteit achteruitgegaan. Dit omdat de fabrikanten hebben getracht de benzine schoner te maken. Het nadeel van deze toevoegingen en aanpassingen is dat de verbranding anders is waardoor de kans op roetvorming in het motorblok (cilinderkop + uitlaat) groter is. Scooterblokken hebben voornamelijk kleine onderdelen, al helemaal 4-takt scooters, waardoor vervuiling sneller plaats vind. Als voorbeeld bij een 4T scooter kun je de kleppen in de cilinderkop nemen. Deze gaan steeds open en dicht en laten mengsel en uitlaatgassen door. Als hier roet / vervuiling ontstaat, gaan ze minder goed afsluiten en daardoor lekken. Bij lekkende kleppen gaat je scooter minder goed lopen en slecht starten. Ook het brandstofverbruik neemt toe. Wij raden daarom aan om een brandstof met een hoger octaangetal te kiezen, in dit geval is dat E5. Bijkomend voordeel is dat er in E5 minder biobrandstof zit.

Moteo Nederland heeft diverse dealers aangesteld als ”Moteo Excellent Dealer”. Deze dealers hebben gekozen om intensief te werken met de volgende merken: SYM, Peugeot Motocycles en Super Soco. De Moteo Excellent Dealers voldoen aan alle kwaliteitsnormen op het gebied van sales, service en klanttevredenheid en zijn altijd up-to-date met alle ontwikkelingen van deze merken. Wat kunt u van onze Moteo Excellent Dealers verwachten?

De Moteo Excellent dealers hebben ons complete aanbod van scooters in hun showroom gepresenteerd staan. U kunt dus elk model van deze merken bekijken en ontdekken bij de Moteo Excellent Dealers
Om de beste service te verlenen beschikt de ‘’Moteo Excellent Dealer’’ over de juiste gereedschap en analyse apparatuur voor de merken SYM, Peugeot Motocycles en Super Soco. De Moteo Excellent Dealer volgt alle mogelijke kennistrainingen om bij te blijven van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste service
De Moteo Excellent Dealer ondersteunt elke campagne, promotie of introductie op het gebied van scooters en accessoires. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de laatste nieuwtjes, introducties en trends
De Moteo Excellent Dealer is exclusief partner van de officiële SYM, Peugeot Motocycles en Super Soco webshops. Uw bestelling wordt dus via een Moteo Excellent Dealer uitgeleverd worden.